Projecten

"Samenwerking op basis van respect en vertrouwen is de sleutel tot een succesvol project..."


Daan Bolier - Architect

Projecten...


Ik help u graag bij het realiseren van uw gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Samenwerking op basis van respect en vertrouwen tussen opdrachtgever en architect is de sleutel tot een succesvol project. Ieder project is uniek en start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Door een integraal ontwerpproces waarbij in vroeg stadium rekening wordt gehouden met aspecten als energiehuishouding en materiaalgebruik ontstaat een comfortabel, energiezuinig en duurzaam gebouw.

Aanpak


Na het vrijblijvende kennismaking waarin we uw wensen bespreken ontvangt u een prijsvoorstel uitgesplitst per fase. Hier wordt duidelijk omschreven welke werkzaamheden hierin zijn opgenomen.


Fases:


1. Voorontwerp

Wat kan er? Wat mag er? Is er een vergunning nodig? - Met het resultaat kan indien nodig een vooroverleg bij de gemeente en/of welstand worden aangevraagd.


2. Definitief ontwerp

Bouwkundige uitwerking conform het bouwbesluit. - Met het resultaat kan (indien nodig) een omgevingsvergunning worden aangevraagd en kunnen aannemers een offerte opstellen.


3. Bouwregie

Overleg met de aannemer en controle op de uitvoering.

bovenstaande is een voorbeeld, inhoud per fase wordt afgestemd op uw project en specifieke wensen

wist u dat...


breda circulair


In samenwerking met studenten van Avans Hogeschool Breda onderzoeken we momenteel de regionale materiaalstromen met als doel een betere ketensamenwerking te realiseren. Dit zou moeten leiden tot meer circulair materiaalgebruik en minder waardeverlies. 

Op 10 december vond een ronde-tafel gesprek plaats met o.a. de gemeente Breda, de milieustraat en Vermeulen Sloopwerken.


Op 6 februari organiseert de gemeente Breda een netwerklunch voor ondernemers die zich bezich houden met circulairiteit. lees meer...


         december 2019
 

contact


ir. Daan Bolier

ArchitectBezoekadres:

De Teruggave

Ontwerpstudio Breda Circulair, 1ste verdieping

Gasthuisvelden 11

4811 VX BredaEmail: daan@bolierontwerp.nl


Tel: +31 (0)6 50 40 27 05

Bekijk LinkedIn profiel...
breda circulair

Bolier Ontwerp & Bouwregie KvK-nr: 70042543 | btw-id. NL001730580B46 | Architectenregister nr. 1.110801.010 | laatste update jan 2020 | Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden